Маринованi ...голубцi

Не куштували такого? А це смачно



1 кг капусти, 1 кг моркви, олiя для тушкування, сiль, перець,



часник.
Маринад: 1 склянка холодної перевареної води, пiвсклянки оцту,
пiвсклянки олiї, по 1 ст. л. цукру i солi.
Головку капусти опустити в окрiп i пропарити до готовностi,
розiбрати на листочки. Потерти моркву на грубiй тертцi i
потушкувати на олiї, посолити, до охолодженої додати часник,
пропущений через часникочавилку. Приготувати маринад. Моркву
загорнути в капустяне листя у формi маленьких голубцiв, скласти у
каструлю, залити маринадом, зберiгати в холодильнику. Готовi до
споживання через 2 -- 3 днi. 



Джерело: http://poradnykzhinky.com/article/201609/508-marynovani-golubci
Маринованi ...голубцi Маринованi ...голубцi Reviewed by Марія Тороус on 5:04:00 Rating: 5