Міні - коптильня. Як швидко закоптити реберця.

Процес копчення являє собою процедуру витримування коптимого продукту в середовищі диму. Джерелом диму служать тліючі шматочки (тріски) деревини різних порід.

Розрізняють гаряче, напівгаряче і холодне копчення. Дачники та туристи зазвичай використовують тільки гаряче копчення, так як процес відбувається досить швидко. Холодне ж копчення може тривати кілька діб і є більш трудомістким процесом. Коптити можна практично будь-який м'ясний або рибний продукт. Це можуть бути шматочки м'яса, сосиски, ковбаси, птиця, риба, цілком і шматочками і т.д. За смаком, свіжо-закопчений продукт перевершує всі шашлики і грилі і буде справжньою окрасою столу як за зовнішнім виглядом, так і за смаком.
Міні - коптильня. Як швидко закоптити реберця. Міні - коптильня. Як швидко закоптити реберця. Reviewed by Марія Тороус on 5:57:00 Rating: 5