20 фітнес-начинок для рулетів з лавашу

Рулети з лавашу


1. Варена грудка, пара зубчиків часнику, варене яйце, тертий сир, зелень, натуральний йогурт.

2. Пачка сиру, сіль, зелень, пара зубчиків часнику, кілька ложок йогурту або нежирної сметани.

3. Пачка сиру, сіль, зелень, пара зубчиків часнику, тертий сир, шматочки солоного огірка.

4. Смажені з цибулею печериці, зелень та упаковка (200 гр.) плавленого сиру. Можна для гостроти додати дрібно покришених маринованих огірочків.

5. Червона рибка шматочками, свіжий огірочок, зелень!

6. Адигейський сир, розкришений руками, корейська морква, сметана і зелень.



7. Рибні консерви в олії, розім'яті виделкою, тертий сир, зелень.

8. Рис, яйце і натуральний йогурт із зеленню.

9. Кубики шинки і твердого сиру, тертий свіжий огірок, зубчик часнику, нат.йогурт.

10. Терті варені яйця, корейська морква, йогурт.

11. Терті на терочкой огірок і моркву, шматочки копченої ковбаси чи копченого м'яса, зелень, йогурт.

12. Пасеровані цибулина і солодкий перчик, дрібно нарізані солоні огірки, шматочки смаженого курячого м'яса, шматочки свіжого помідора, зубчик часнику і сметана.





13. Обсмажений фарш, тертий твердий сир, пасеровані цибулю і солодкий перець.

14. Терта морква, терта буряк, зубчик часник, жменю подрібнених ядер волоських горіхів, сметана.

15. Обсмажені з цибулею гриби, тертий сир, варені яйця, зелень.

16. Твердий сир, дрібно-дрібно нарізані цибулю і часник, чорний і червоний мелений перець перетворити в однорідну пасту.

17. Смажену курячу печінку, мелений перець, кілька ложок нежирних вершків розмолоти в блендері в пюре, заправити сіллю і перцем, прогріти в мікрохвильовці.

18. Обсмажені в оливковій олії цибулю, часник, солодкий перець, баклажан, пару помідорів перетворити в однорідну пасту в блендері.

19. Оливкова олія, варені очищені креветки, зубчик часнику розім'яти виделкою.

20. Куряче філе, твердий сир, зелень, натуральний йогурт.
джерело
20 фітнес-начинок для рулетів з лавашу 20 фітнес-начинок для рулетів з лавашу Reviewed by Надя Гладій on 3:56:00 Rating: 5