Інгредієнти для салату з буряка з гарбузом, грушею і морквою:

  • garbuz-morkva-hrusha-salat-2.jpg (83.67 Kb)

  • маленький буряк – 2 шт.
    морква – 1 шт.
    м'якоть гарбуза – 200 г
    стигла тверда груша – 1 шт.
    гарбузове насіння – 4 ст.л.
    в'ялена журавлина або родзинки – 4 ст.л.
    лимонний сік – 2 ст.л.
    апельсиновий сік – 2 ст.л.
    олія – 3 ст.л.
    морська сіль – до смаку
    Приготування салату з буряка з гарбузом, грушею і морквою
    Очистити буряк, грушу, гарбуз і моркву. Всі інгредієнти натерти на тертці для корейської моркви або нарізати тонкою соломкою.
    Журавлину або родзинки залити гарячою водою. Через 10 хвилин злити рідину, сполоснути сухофрукти холодною водою і додати в салат.
    Змішати лимонний і апельсиновий сік з олією, посолити. Заправити і перемішати салат.
    Посипати гарбузовим насінням і подавати.
Інгредієнти для салату з буряка з гарбузом, грушею і морквою: Інгредієнти для салату з буряка з гарбузом, грушею і морквою: Reviewed by Надя Гладій on 2:25:00 Rating: 5