Маринуємо скумбрію "гарячим" способом



Маринуємо скумбрію "гарячим" способом


Пропонуємо вашій увазі рецепт маринування скумбрії "гарячим" способом.

Попереднє приготування займе не більше 30 хвилин. А вже за добу ароматна, ніжна скумбрія буде на вашому столі.

Інгредієнти:

2 скумбрії;
2 цибулини;
1 ст. ложка солі;
0,5 ст. ложки цукру;
1 ст. ложка оцту;
1 ст. ложка соняшникової олії;
6 горошин чорного перцю;
3 горошини духмяного перцю;
0,5 л води;
1 лавровий листок.

Приготування:

Скумбрію випатрати, обрізати голови, порізати на поперечні шматочки 3-4 см завширшки.

Цибулю порізати півкільцями.

В банку викласти шарами шматочки скумбрії, перекладаючи цибулею, влити ложку олії.

Закип’ятити воду, додати сіль, цукор, всі спеції, добре перемішати до повного розчинення солі.

Залити гарячий маринад разом з нерозчиненими спеціями у банку з рибою та цибулею.

Закрити кришкою (найкраще металевою, що закручується), охолодити, поставити в холодильник на добу.

За цей час банку зі скумбрією кілька разів дістати з холодильника і струсити.

Готову мариновану скумбрію дістати з банки, викласти шматочки риби та цибулі на тарілку для оселедця і подати до столу.
Джерело
Маринуємо скумбрію "гарячим" способом Маринуємо скумбрію "гарячим" способом Reviewed by Надя Гладій on 22:54:00 Rating: 5