Що намазати на хліб. Готуємо домашній плавлений сир з печерицями







Пропонуємо вашій увазі рецепт смачної та водночас простої намазки на хліб.

Вона чудово зберігається у холодильнику, тож завжди буде у вас під рукою, як варіант для швидкого перекусу. Чудова альтернатива маслу і магазинним бутербродним сирам.

Інгредієнти:

500 г кисломолочного сиру;
2 яйця;
3 ст. ложки сметани;
200 г печериць;
0,5 ч. ложки соди;
петрушка або кріп;
сіль.

Приготування:

Всі інгредієнти, крім грибів, змішати і збити в блендері.

Викласти суміш в каструлю і поставити на водяну баню на 15 хвилин. Постійно помішувати.

Коли суміш охолоне, ще раз збити у блендері.

Гриби помити, почистити, дрібно порізати, підсмажити на олії до готовності, посолити, поперчити.

Гриби і подрібнену зелень додати до сиру, викласти суміш в скляну банку і поставити на кілька годин в холодильник.
Джерело
Що намазати на хліб. Готуємо домашній плавлений сир з печерицями Що намазати на хліб. Готуємо домашній плавлений сир з печерицями Reviewed by Надя Гладій on 1:06:00 Rating: 5