Класичний рецепт окрошки з ковбасою на квасі

Классический рецепт окрошки с колбасой на квасе


нгредієнти для приготування окрошки:



картопля 3-4 шт,
цибуля ріпчаста або зелений,
зелень,
огірки свіжі 3-4 шт,
ковбаса варена 300 гр,
яйця 3 шт,
несолодкий квас
сіль, перець, редис за бажанням.
Рецепт приготування окрошки з ковбасою :

Картопля попередньо відварити в мундирі, яйця зварити круто.

Остиглий картопля очистити, нарізати невеликими кубиками.

Яйця дрібно нарізати

Кубиками накромсать свіжі огірочки

Такими ж кубиками – варену ковбасу

Дуже-дуже дрібно нарізати попередньо ошпарений окропом цибулю

Нашаткувати зелень, все змішати. Якщо є редиска, її теж в окрошку. Шкода, у мене під рукою Редісочка не виявилося, вона надає острінкой.
Окрошка готова.

Перед подачею на стіл окрошку поперчити, залити холодненьким квасом, посолити і присмачити ложкою сметани на порцію.

Класичний рецепт окрошки з ковбасою на квасі Класичний рецепт окрошки з ковбасою на квасі Reviewed by Надя Гладій on 2:08:00 Rating: 5