Цибулеві кільця в пивному клярі – чудова закуска до пива, або серіалу







Хто бодай раз куштував цибулеві кільця в пивному клярі, знає, що кращої закуски до пива годі й шукати.

Приготувати ці ароматні кілечка в хрусткій оболонці під силу навіть новачку. А ще рум’яними кільцями можна прикрасити будь-яку страву до святкового столу.

Інгредієнти:

3-4 великі цибулини;
2 яйця;
½ скл. світлого охолодженого пива;
½ скл. борошна;
соняшникова олія для смаження;
сіль, перець, спеції за смаком.;

Приготування:

Цибулю нарізати кільцями. Якщо цибуля надто «сердита», вимочити нарізані кільця в молоці впродовж 10 хвилин.

Відділити жовтки від білків. Збити жовтки з борошном, пивом і сіллю.

Білки збити окремо і маленькими порціями ввести у жовткову масу.

Додати улюблені спеції. Залишити кляр настоятися хвилин 15.

Якщо цибулеві кільця вимочувалися в молоці, викласти їх на паперову серветку, щоб просушилися.

На добре розігріту пательню щедро налити олії. По одному вмочувати кільця у кляр і викладати на пательню. Обсмажувати з обох боків до золотистого кольору. Викладати на паперову серветку, щоб увібрати зайву олію.

Подавати з кисло-солодким майонезним або сметанним соусом, або як закуску до пива.
Цибулеві кільця в пивному клярі – чудова закуска до пива, або серіалу Цибулеві кільця в пивному клярі – чудова закуска до пива, або серіалу Reviewed by Надя Гладій on 22:32:00 Rating: 5