Готуємо паштет з оселедця


Пропонуємо вам приготувати паштет з оселедця. Це проста та водночас вишукана закуска, яка готується всього 15 хвилин та чудово підійде до святкового столу або фуршету.

Ароматний рибний паштет виходить смачним, поживним та дуже гарно смакує у тандемі з хрумкими гріночками.

Інгредієнти:

200 г філе оселедця;
3-4 варених яйця;
1 ст. ложка вершкового масла;
чверть пучка свіжої зелені кропу або петрушки;
лимонний сік і чорний мелений перець – до смаку.

Приготування:

Філе оселедця порізати на дрібні шматочки. Зелень теж дрібненько порізати.

Курячі яйця відварити накруто, охолодити, почистити, дрібно порізати.

Усі підготовлені продукти з’єднати, додати столову ложку м’якого (кімнатної температури) вершкового масла.

Все поперчити і ретельно розім’яти виделкою до однорідності

Додати сік лимона (до смаку)

Паштет викласти в посудину. Намазувати на підсмажений чорний або білий хліб.
Готуємо паштет з оселедця Готуємо паштет з оселедця Reviewed by Надя Гладій on 23:03:00 Rating: 5