Зпікаємо свинину з овочами у фользі







Пропонуємо вашій увазі простий рецепт приготування соковитої свинини з овочами.

Інгредієнти:

800 г шийної частини свинини;
2 цибулини;
2 помідори;
одна гостра перчинка;
1 лимон;
перець чорний мелений;

Приготування:

М’ясо попередньо замочити в маринаді, щоб воно після запікання залишилося м’яким і соковитим. Для цього помідори і цибулю пошинкувати кружальцями, з лимона відтиснути сік (можна замінити 0,5 склянки сухого білого вина), поперчити і змішати. М’ясо повністю занурити маринад і залишити на 2 години.

На фольгу викласти нарізану цибулю, на неї – свинину, і все це вкрити шматочками помідорів. Останній шар – розрізана уздовж гостра перчина.

М’ясо з овочами герметично загорнути у фольгу, помістити на деко і поставити у розігріту духовку приблизно на 1 годину. Через годину дістати деко, розгорнути фольгу і поставити м’ясо допікатися ще 10-15 хвилин, щоб зарум’янилась скоринка.

Дістати з духовки, дати схолонути. Порізати м’ясо на порційні шматочки, поряд покласти спечені овочі.
Джерело
Зпікаємо свинину з овочами у фользі Зпікаємо свинину з овочами у фользі Reviewed by Надя Гладій on 22:36:00 Rating: 5