воскресенье, 12 февраля 2017 г.

Іспанський чуррос - печиво

ispanski_churrosi.jpg (79.11 Kb)



вода - 1скл.
цукор - 1 ст. л.
сіль - щіпка
борошно - 1,5 скл.
яйце - 1 шт.

Для фритюру
олія
лимон - 1/2 штуки

Іспанський чуррос – приготування

Виливаємо воду у каструлю додаємо сіль і цукор. Доводимо до кипіння.

Знімаємо з вогню, висипаємо муку. Перемішуємо. Маса повинна вийти однорідною.

Додаємо 1 яйце, ретельно перемішуємо дерев’яною ложкою.

Олію наливаємо у каструлю, кладемо 1\2 лимона, нагріваємо до 190 градусів.

Тісто викладаємо в кондитерський мішечок з рельєфною насадкою. Витискаємо тісто у формі смужок потрібної довжини.

Кладемо смужки з тіста в олію і смажимо 3- 4 хв.

Викладаємо посмажені чурроси на паперову серветку.

Посипаємо цукровою пудрою.