воскресенье, 12 февраля 2017 г.

Дієтичний салат з кольрабі і пекінською капустою по корейськи

dietichnii_salat_z_kolrabi_i_kapustoyu_po_koreiski.jpg (113.33 Kb)
Пропонуємо вам приготувати такий капуснтяний салат з пікантним корейським соусом. Він абсолютно дієтичний, в ньому ні грама жиру. Отже, капустяний салат з соусом по-корейськи.

Рецепт приготування салату з кольрабі та пекінською капустою
Пекінська капуста – 300 г
Кольрабі – 300 г
Цукрозамінник (будь-який) – ½ чайної ложки
Морква – 1 штука (середнього розміру)
Сіль – ½ чайної ложки
Сухий часник – ½ чайної ложки
Коріандр – ½ чайної ложки
Винний оцет – 1-2 столовихх ложки
Розпочнемо з приготування соусу. У креманку налийте ложку очищеної води, додайте винний оцет, сіль і спеції, змішайте всі інгредієнти.
Виберіть стиглий, яскравого зеленого кольору, соковитий пучок пекінської капусти, промийте його, просушіть листя і подрібніть.
Очистіть кольрабі від товстої шкірки, наріжте тонкими смужками.
Соковиту морквину потріть на тертці, змішайте все разом. Додайте до овочів маринад.
Перемішайте всі інгредієнти, покладіть в гарний посуд. Подавайте цей салат як дієтичний гарнір до м'яса або як самостійну страву. Якщо ваша дієта не дуже сувора, в соус можна додати ще й оливкову олію.