воскресенье, 12 февраля 2017 г.

Домашня куряча ковбаса

    domashnya_kuryacha_kovbasa.jpg (100.65 Kb)


    Складники для приготування домашньої курячої ковбаси:
    куряче філе - 500 г
    молоко 1%- 200 мл
    білки - 2 шт.
    часник - 4 зуб.
    орегано - щіпка
    сіль, перець - за смаком
    Приготування домашньої курячої ковбаси:
    Куряче філе порізати і змолоти в блендері разом з часником, влити молоко і продовжувати збивати, додаючи по одному білки і спеції.
    Фарш викласти на фольгу, сформувавши ковбаску, краї завернути так, як у цукерків. Покласти ковбаску в целофановий пакет і зав'язати, для впевненості можна зверху ще в один пакет.
    Варити курячу ковбасу 30 хвилин на повільному вогні. Остудити у фользі, аж тоді можна розгорнути і різати.