пятница, 3 февраля 2017 г.

Сирно-кокосове печиво для усієї сім'ї

Сирно-кокосове печиво



Це печиво дуже ароматне і надзвичайно смачне.

Сирно-кокосове печиво

Інгредієнти для приготування печива:

Яйця 2 шт.
Цукор 100 г
Сир 250 г
Сметана 50 г
Кокосова стружка 100 г
Борошно пшеничне 150 г
Розпушувач 1 ч.л. (або 2 щіпки соди)
Ванільний цукор 15 г (або кілька крапель ванільною есенції)
Рослинна олія - для змащування листа

Рецепт приготування сирно-кокосового печива:

1. Яйця збити з цукром і ванільним цукром за допомогою міксера. Збивати 2-3 хвилини на високих оборотах до появи світлої пишної піни.
2. Додати сир, сметану і кокосову стружку, добре перемішати.
3. Поступово додаючи просіяне борошно і розпушувач, замісити густе і тягуче тісто.
4. На лист покласти папір для випічки і змастити лист рослинним або вершковим маслом. Папір для випічки використовувати не обов'язково, але потім зручніше мити лист.
5. Ложкою набирати тісто і, формуючи печиво, викласти на лист. У мене вийшло 16 штук.
6. Духовку розігріти до 170-180 градусів і запікати печиво 15 хвилин, поки не підрум'яниться. Слідкуйте, щоб не підгоріло.

Сирно-кокосове печиво можна подавати до чаю або кави, какао.