Готуємо ніжне куряче філе у вершковому соусі

Готуємо ніжне куряче філе у вершковому соусі

Куряче філе – корисне, дієтичне м’ясо, яке, до того ж, швидко готується.

Рецептів приготування курячого філе дуже багато, але сьогодні ми пропонуємо вам приготувати куряче філе у вершковому соусі з печерицями.

Інгредієнти:

600 грамів курячого філе;
200 грамів печериць свіжих або консервованих;
200 грамів сметани або майонезу;
150 грамів твердого сиру;
2 столові ложки вершкового масла;
2 зубці часнику;
1 цибулина;
сіль і перець до смаку.

Приготування:

Печериці порізати і обсмажити на вершковому маслі до готовності, посолити і поперчити. Все ретельно вимішати.

Якщо у вас консервовані печериці, їх не потрібно вже смажити, а лише порізати на шматочки.

Форму для запікання змазати вершковим маслом і викласти куряче філе, яке потрібно розрізати навпіл, посолити і поперчити. За бажанням можна додати свої улюблені приправи.

На філе викласти порізані печериці, а також цибулю, порізану тонкими напівкільцями.

Подрібнити часник і перемішати його зі сметаною. Отриманою сумішшю змастити цибулю і посипати все потертим на дрібній тертці сиром.

Форму для запікання розмістити в розігріту до 180 ºС духовку приблизно на 40 хвилин. Час запікання залежить і від розміру курячого філе, тому варто спостерігати за процесом приготування.
Готуємо ніжне куряче філе у вершковому соусі Готуємо ніжне куряче філе у вершковому соусі Reviewed by Надя Гладій on 3:29:00 Rating: 5