среда, 1 февраля 2017 г.

7 рецептов приготовления вкуснейших куриных желудков. Очень дешево и очень вкусно!!!

Світлина від Яни Хмызенко.

Р

ЕЦЕПТ ПЕРВЫЙ: КУРИНЫЕ ЖЕЛУДКИ ПО-БЫСТРОМУ
Понадобится: 500г куриных желудков, 2 луковицы, 3 ст.л. растительного масла, ½ ч.л. соды, специи по вкусу, соль.
Промыть и обсушить пупочки. Мелко нарезать лук, выложить его в казан с разогретым маслом, жарить до зарумянивания. Добавить к луку желудки, обжарить до выделения сока, всыпать соду (соду добавляют при готовке жилистого, сухого мяса, желудк...

7 рецептів від їжі, смачна курячий stomachs. дуже дешево і дуже смачно!!!
перший рецепт: курка stomachs швидко
потрібно: 500 g курячий stomachs, 2 onions, 3 ст.л. рослинна олія, ½ tsp випікання сода, spices, солі до смаку.
rinse і obsushitʹ pupochki. finely рубати на onions, постав у казані з razogretym олія, фрай, щоб zarumyanivaniya. щоб додати до onions stomachs, фрай до виділення з сік, сода (сода додати під час приготування їжі zhilistogo, сухий м 'ясо, stomachs, чебрець, в порядку прискорити процес приготування їжі, м' ясо з така ніжна, succulent) - крем соус, коли піна їздить, додати spices, солі і суміш маси, обкладинку на кришку і казані на повільно вогонь extinguish на страва, pomeshivaya періодично і podlivaya яченої води, то він постійно схоплено на шлуночки.
готувати на страва з gentleness до вигадка. багато курячий stomachs смакує як гриби, якщо ви об ' єднати їх з грибами, цю можливість з сприйняття, якщо вона буде ще гірше. і зробити це навіть краще.
другий рецепт: sautéed з грибами та картоплею курячий шлуночки
потрібно: 650 g курячий stomachs, 400 г картоплі, 300 g гриби будь-який свіжі, 50 g сметаною, 1 яйце, лавровий лист, сіль, перець.
з мамою на гриби, картоплею вирізати на кубики є 2 дюймів. помити на чебрець, вилучити стрічки, дилатаційна знову rinse, вирізати, якщо великий, на 2-3 частини, поливали водою, поставив лавр і звари до 2 години gentleness.
готовий, щоб додати до ножем боротися гриби, солі, щоб привести до звари, хід вогонь і 15 хв звари, поставив картоплею і кук, поки воно не готова.
сметаною мікс з яйце, pour суміш в горщику, мікс, її out of the піч.
рецепт для третього: stewed у сметаною курячий шлуночки
потрібно: 1 кг з курячий stomachs, 50 г масла, 2 випригнути і onions, 4 ст.л. майо і сметаною, рослинна олія, чорний перець, зелень, сіль.
steamed stomachs до м ' які, щоб круто вниз і зрізу. на сипати grated випригнути, grind на onions, смажені овочі на. сухий. засмальцьований.
щоб додати до овочі stomachs, 5 хв викинь pour, сметаною, і тоді я поклав антоновича, солі, масло, підкріпитися potomitʹ ще 5 хв, додати rublenuyu зелені, мікс, вилучити з піч.
рецепт: курка четвертий шлуночки у початковому крем соус
потрібно: 500 g курячий stomachs, 150 g сметаною, 2 marinated огірок, 1 маска, випригнути і часнику zubchiku, 0,5 см свіжі джинджер корінь, 2 ст.л. біса, чорний перець, овочеві масло, сіль.
звари у животи podsolennoy води 40 хв, щоб заспокоїтися, finely подрібненого. peel і малий кості зрізу випригнути і onions. у пана спеці рослинна олія, поклади shredded джинджер і фрай з пюре часнику, а потім їх звідси з олія, поклав його у животи, випригнути і onions, готувати 10 хв, pomeshivaya.
щоб вводь zheludochkam сметаною, додати пивоваре і finely подрібненого огірки, мікс, а потім солі, поклав на вогонь в середині ще 10 хв.
рецепт для п ' ятий: плов з курки вашої два шлуночки
потрібно: 300 g курячий stomachs, 2 zubchika часнику, 1,5 чашок рис, dlinnozernogo 1 лідер з болгарський перець, маленька baklazhanu і маска, чорний перець, масло, сіль.
з великою кількістю води звари, stomachs podsoliv бульйон до смаку, вилучити їх з бульйон і зрізу.
grind на часнику і фрай його в олія, доки ароматної запах, додати tertuyu дві банки випригнути, shredded onions, баклажан, солодкий перець, готувати 3 хв, поклади не зернистий дві банки помідор, шлуночки і потім pour трохи солі, і бульйон, залишилося з stomachs, додати помив рис, обкладинку на кришку і готувати на страва 3 хв на високих спека, потім 7 хв на середня, потім на мінімальний до готовність з рис. якщо необхідно, заповніть всі суп.
рецепт для шосте: pupochki у пиво
кілограм збився курячий чистий, помити, вирізати навпіл. на skovorodochku pour рослинна олія без запаху, шлуночки там, смажимо його.
10-15 хвилин мине, ми отримуємо 0,5 пляшка pale ale пиво, п ' ють себе, решта - в шлуночки)))) удари out близько 30-40 хвилин на повільно ogonechke.
додати багато onions, porezannogo polukolʹtsami, leftover пиво, 60 грам масла, 2, мистецтво. ложка товста 67 % mayonezika, перець чорний землю, маленька шафранова або каррі, улюблена spices, і забути за іншу половину з половиною годин.
якщо ви хочете з ' їж сковорода, вимкнути газ, сидиш на піч для близько 15. хвилин ми любимо тіста і з гречка, але на стороні страва може бути будь-який - картопляний зварила, пюре картоплею, mushy бджілки...
пункт 2
перший obzharila цибулею (я люблю смак onions над), а потім, щоб втратити stomachs. і замість майо додаю трохи борошно щільність для соус. це чудово! пиво у закінчив страва не відчуваю, і ось соус проникає особливий, оригінал смак.
дівчата, спробуйте це, це смачно! і чоловіки, власне, кохання!
рецепт для сьомий: sautéed курячий stomachs з овочів
ретельно прибирати і помити в виконання води один кіло з курячий вигадка. у глибокому skillet. спека один tablespoon рослинної олії, додати шлуночки, трохи prisolite і швидко obzharʹte на високих спека до освіти додаткові крісп.
а потім додайте одну чашку курячий бульйон або води і поклав на шлуночки під зациклення на середньому вогні протягом півгодини.
а тим часом, підготувати овочі: один тонкі вирізати випригнути shredded, один з цибулькою вирізати polukolʹtsami, один маленький кабачок вирізати brusochkami і один солодкий peppers довго смуги, 200 gr. броколі buds до disassemble і звари у трохи podsolennoy води. сухий. протягом 5 хвилин після того, як це було пости.
після завершення півгодини, щоб додати zheludochkam onions випригнути, повертали з чорний перець і сухе материнка звичайна. і я буду розмістити всі разом за 10 хвилин, потім додайте знищувати і солодкий перець, ще раз я уважно, і поклав, pomeshivaya, ще 15 хвилин.
а потім додати пан-seared броколі і один на розтоптав часнику cloves, ніжно і я буду розмістити всі разом на низький вогнем під вичавлює ще 5-7 хвилин до вікна.
зніміть з вогню і нехай круті за 10 хвилин.
перш ніж надіслати таблиці чистий малий narublennoy пряного зелений на вашому шляху.
Джерело