пятница, 13 января 2017 г.

Шоколадні капкейки до чаю

Мініатюрні капкейки



Це неймовірно смачний десерт, який ідеально підійде до ароматної кави чи чаю.

Мініатюрні капкейки

Що потрібно?

90 г вершкового масла;
100 г цукрової пудри;
25 г какао-порошку;
3 яєчних білка;
75 г борошна;
25 г коричневого цукру;
100 г будь-яких горіхів.

Приготування:

1. Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані і даємо йому охолонути. Горіхи подрібнюємо за допомогою блендера.

2. Відокремлюємо білки від жовтків і збиваємо їх до освіти густий і пишної піни. До збитим білків додаємо всі інші інгредієнти, крім вершкового масла.

3. В отриману масу вливаємо розтоплене вершкове масло, після чого ретельно перемішуємо всі складові до однорідного стану. Готове тісто для шоколадних капкейків поміщаємо в кондитерський мішок і наповнюємо їм спеціальні формочки для випічки.

4. Випікати тістечка слід протягом 15 хвилин при температурі 175 градусів. Готові капкейки виймаємо з духовки, даємо їм охолонути кремом і прикрашаємо за смаком
Джерело