вторник, 3 января 2017 г.

Апетитна міні-піца здивує вас незвичайним смако



Навіть якщо ви не любите цукіні, то ці міні-піци обов'язково припадуть вам до смаку!


Рецепт цієї страви дуже простий, тому з приготуванням впорається будь-яка людина, яка знає, як тримати в руках ніж і як вмикається духовка.

Складові:

1/2 цукіні;

свіжий/сухий базилік або суміш італійських трав;

2 свіжих томата;

2 зубчики часнику;

50 г сиру Чеддер;

оливкова олія;

сіль і перець за смаком.



Процес приготування:

Цукіні нарізати кружальцями завтовшки 5-8 мм, обмазати оливковою олією, трохи посолити і поперчити. Відправити в духовку буквально хвилин на 5-7 практично до готовності.

Нарізати дуже дрібно томати і базилік, змішати їх, додати трохи солі і перцю, видавити часник і додати 1 столову ложку оливкової олії. Все це знову добре перемішати.

Дістати майже готові цукіні, перевернути кружечки іншим боком, зверху покрити томатною сумішшю, а потім посипати це тертим сиром. Відправити в духовку ще на 5 хвилин, тобто до того моменту, як розплавиться сир.

Міні-піци з цукіні готові!

Начинка в цьому рецепті може бути різною, як, в принципі, і основа. Замість цукіні можна взяти баклажани і кабачки. В якості начинки використовувати: томати з базиліком, маслинами і сиром, гриби з сиром, солодкі перці з томатами і інші смачні сполучення.


Джерело