среда, 9 ноября 2016 г.

Щоб легко зняти шкiру з риби, треба... Кілька секретів

Щоб легко зняти шкiру з риби, її на кiлька хвилин треба загорнути у рушник, змочений у гарячiй водi й добре викручений. Щоб легко обiбрати луску, рибу треба годину потримати у водi з оцтом або чистити у посудинi з холодною водою. Риба буде смачнiшою i соковитiшою, якщо запiкти її у фользi в духовцi. Щоб позбутися неприємного запаху, покладiть на сковорiдку бiля риби, яку смажете, покраяну на тонкi кружальця картоплю. Щоб риба пiд час смаження не розвалювалась, треба її посолити, обкачати в муцi й дати полежати 10 хв. Пiсля того смажити.