среда, 9 ноября 2016 г.

Лiкер iз груш - це просто

Не знаєте, що приготувати з груш? Є ідея. Грушi, спирт 45% або горiлка, цукор - 750 г (на 3 склянки соку) Ароматнi грушi натерти на крупнiй тертцi й вмкласти у пляшку iз широким горлом (її треба наповнити на 3/4 обсягу). Потiм залити горiлку або розведений до потрiбної концентрацiї спирт i витримати на сонцi 4-5 тижнiв. Пiсля цього спирт (горiлку) злити, грушi вiдтиснути, i з цього соку зварити сироп (на 3 склянки соку -- 750 г цукру). Сироп i спирт змiшати, профiльтрувати i розлити по пляшках. Через 2-3 мiсяцi лiкер готовий до вживання.