вторник, 15 ноября 2016 г.

Що не радять їсти на голодний шлунок.

Банани. Через високий вміст магнію, вживання бананів на голодний шлунок може призвести до порушення магнієво-кальцієвого балансу в організмі людини. Це загрожує виникненням серцево-судинних захворювань. Апельсини. Ваш шлунок може переповнитися газами і кислотою. Холодні напої. Вони подразнюють шлунок і кишечник. В результаті можуть порушитися ферментативні реакції, провокуючи появу певних хвороб. Апельсини. Ваш шлунок може переповнитися газами і кислотою. Холодні напої. Вони подразнюють шлунок і кишечник. В результаті можуть порушитися ферментативні реакції, провокуючи появу певних хвороб. Йогурт. При вживанні на голодний шлунок йогурт втрачає значну частину своїх корисних властивостей. Його рекомендується вживати через 2 години після їжі або перед сном. У цьому випадку він дійсно допомагає травленню. Солодка картопля. Дубильна кислота і пектин сприяють виділенню шлункового соку, внаслідок чого людина відчуває сильний дискомфорт. Хурма. Хурма містить велику кількість пектину і дубильної кислоти, які в ході взаємодії з шлунковим соком перетворюються в гелеподібну речовину. В результаті можливе утворення шлункового каменю. Помідори. Для них характерні ті ж побічні ефекти, що і для хурми. Цукор. Цукор дуже легко засвоюється. Коли цукор потрапляє в порожній шлунок, людський організм не може виділяти достатню кількість інсуліну для підтримки його нормального рівня в крові. Це загрожує виникненням хвороб очей. Більш того, цукор – це кислотноутворююча їжа, здатна порушити кислотно-лужний баланс. Часник. Що містить в собі алліцин подразнює стінки шлунка і кишечника. Це загрожує виникненням гастроспазмів. Навіть якщо ви дуже зголодніли, не поспішайте їсти що попало. Пам’ятайте про те, що не вся їжа придатна для вживання на голодний шлунок. Якщо ви не хочете мати справу з шлунково-кишковими розладами, краще віддати перевагу десертам і борошняним виробам.