вторник, 1 ноября 2016 г.

Не в салат, а на обличчя! Зелені маски

Корисні продукти для вашої шкіри можна знайти в холодильнику Маска з кропу для пористої шкiри. 2 ст. л. зеленi кропу залийте склянкою води i кип'ятiть 5 хвилин. 1 ст. л. процiдженого вiдвару змiшайте з бiлком курячого яйця i добре збийте. Маску треба накладати на обличчя кiлькома шарами. Коли пiдсохне останнiй шар -- тодi її можна змивати теплою водою. Пом'якшувальна маска зi салату. Листки салату залийте невеликою кiлькiстю води, закип'ятiть i варiть протягом 2 -- 5 хвилин. Воду злийте в окрему посудину. Її можна використовувати для протирання обличчя замiсть тонiку. Гарячi листки салату подрiбнiть, викладiть на марлеву серветку, накрийте нею обличчя i тримайте маску 15 -- 20 хвилин. Маска з петрушки для сухої шкіри. Змiшайте 1 ч. л. ретельно розтертої зеленi петрушки з 2 -- 3 ч. л. сметани. У цю кашку додайте трошки вiвсяної кашi або картопляного крохмалю. Цю маску треба накладати на обличчя на 15-20 хвилин. Маска з петрушки i меду для жирної шкіри. Змiшайте вiдвар зеленi петрушки (30 -- 40 г на склянку води) з 1 ст. л. меду i 1 жовтком. Накладiть маску на 15 -- 20 хвилин, змийте спершу теплою, а тоди прохолодною водою.