четверг, 10 ноября 2016 г.

Корисні властивості солодкої картоплі для лікування діабету

Солодкий картопля має сильний вплив на підшлункову залозу, а також сприяє здоровому функціонуванню організму. Ці види картоплі багаті бета-каротином, який є потужним антиоксидантом, він захищає всі тканини організму, в тому числі підшлункової залози від ушкодження, пов’язаних з раком або старінням – говорять вчені. Коли діагностовано діабет, лікар говорить вам, щоб триматися подалі від певних продуктів. Особливо ті продукти, які мають високий вміст вуглеводів, солодощі, макаронні вироби, хліб, рис, сухі сніданки з цукром і іншими напоями, які можуть збільшити рівень цукру в крові після їжі всього за кілька хвилин. З часом це може призвести до пошкодження кровоносних судин і до захворювань серця, сліпоти, захворювань нирок, інсульту і т. д. Діабетики можуть споживати вуглеводи, які розщеплюються повільно, так як вони не містять крохмалистих овочів. Можна вживати свіжі фрукти, горіхи і солодку картоплю, щоб залишатися здоровим і не давати розвиватися хвороби. Якщо порівняти звичайний картопля з солодким картоплею, рівень глікемії занадто високий у білого картоплі. Це означає, що їх вуглеводи негайно перетворюються в цукор, який впливає на рівень у крові. Таким чином, уникайте споживання картоплі, якщо ви страждаєте від діабету. З іншого глікемічний індекс солодкої картоплі нижче, що допомагає діабетикам зберегти рівень цукру під контролем. Споживання солодкої картоплі в значних кількостях допоможе вам зберегти нормальний рівень цукру в крові і залишатися здоровим. Солодкий картопля містить 26 грам вуглеводів, деякі з яких є волокна. Ці волокна не збільшує рівень цукру в крові. Згідно Американської Діабетичної Асоціації рекомендується споживати менше 45 грамів вуглеводів при кожному прийомі їжі, так що ви можете легко включити солодкий картопля в ваш дієтичний раціон. Наприклад, ви можете споживати в середньому солодкий картопля, який має 22 грамів вуглеводів, додаючи інші продукти, які не містять вуглеводи, такі як лосось, брокколі і вершкове масло. Крім того, можна додати йогурт і чорницю. Їжте йогурт кожен день. В проміжках між прийомами їжі, діабетики можуть споживати маленькі зелені яблука з корицею. Це кращі натуральні способи для зменшення цукру. Солодкий картопля дуже хороший вибір для діабетиків. Можна спекти в духовці до м’якості, а потім споживати. Такий картопля є відмінним джерелом мінералів, таких як калій і магній, які можуть зменшити високий кров’яний тиск. Інші переваги солодкої картоплі Солодкий картопля смачніше і здоровіше, ніж звичайна картопля. 1. Він містить багато вітаміну В6, який допомагає підтримувати рівень глюкози в крові. 2. Солодкий картопля є гарним джерелом вітаміну С. В той час як більшість з нас знає, що вітамін С є важливим проти вірусу грипу. Крім того, цей вітамін має величезне значення для кісток, зубів, травлення і здоров’я червоних кров’яних клітин. Допомагає в швидке загоєння ран, виробляє колаген, який допомагає зберегти еластичність шкіри, зберігаючи нас молодим. Вітамін С у солодкій картоплі захищає організм від токсинів. 3. Солодкий картопля містять вітамін D, який має важливе значення для імунної системи і всього організму в цілому. Вітамін D грає важливу роль в наших енергетичних рівнях, настрої, а також допомагає при кісткових захворюваннях, зміцнює серце, нерви, шкіру і зуби і підтримує роботу щитовидної залози. 4. Солодкий картопля містить залізо. Більшість з нас знає, що організм потребує залозі, щоб виробляти білі клітини і червоні. 5. Солодкий картопля є гарним джерелом магнію, який є мінералом корисним для відпочинку і анти-стрес. Магній необхідний для здоров’я артерій, крові, кісток, серця, м’язів і нервової системи. Магній необхідний для 300 біохімічних реакцій в організмі. Це допомагає нормальної функції м’язів і нервів в регуляції температури тіла, регулюючи кров’яний тиск і необхідно для здоров’я кісток і нігтів. Разом з вітаміном В6 підтримує роботу серцево-судинної системи, кісток і пам’яті. Магній також допомагає запобігти остеопороз, безсоння, гіпертонію, мігрень, а також усуває каміння в нирках. Магній міститься в горіхах, мигдалі, цільному зерні, його багато у рибі та в зелених листових овочах. Насправді щоденні потреби в магнії не можуть бути задоволені тільки прийомами їжі, експерти по дієтам рекомендуємо приймати магній у вигляді препаратів. Дослідження показали, що магній допомагає знизити кров’яний тиск, зменшує ризик розвитку діабету, зменшує симптоми мігрені і полегшує депресію і занепокоєння. Однак значення магнію зменшується під час приготування або обробки харчових продуктів, хорошими джерелами магнію є рослини, різні горіхи та насіння.