вторник, 8 ноября 2016 г.

Смажена картопля з оливками і лимоном по-марокканськи

Оливки ¼ склянки Картопля червона 450 г Олія оливкова 2 столові ложки Цедра лимонна 6 шматків Вода 1 склянка Петрушка рубана ¼ склянки Лимони 1 штука Сіль за смаком Перець чорний мелений за смаком 1. Розімніть оливки ножем, вийміть кісточки і дрібно наріжте. 2. Наріжте картоплю на невеликі шматочки або розріжте уздовж навпіл, якщо картопля не дуже велика. Перекладіть в миску і змішайте з нарізаними оливками, маслом, цедрою, 0,5 чайної ложки солі і 0,25 чайної ложки чорного перцю. Збризніть лимонним соком. Добре перемішайте і викладіть в глибоку сковороду. Додайте воду і доведіть до кипіння. 3. Накрийте кришкою і варіть на середньому вогні 10-12 хвилин, поки картопля не стане м'якою. Зніміть кришку і готуйте ще 1-2 хвилини, поки вода не випарується. Подавайте, посипавши петрушкою.