среда, 16 ноября 2016 г.

Печериці з м’ясом і сиром

Пропонуємо вашій увазі рецепт дуже смачного блюда, яке може служити в якості закуски, так і в якості основного блюда. Як приготувати шампіньйони з м’ясом і сиром, читайте в рецепті. Продукти: 1 кг свіжих печериць, 200 гр. свинячого фаршу, 200 гр. майонезу, 100 гр. голландського сиру, сіль — за смаком. Приготування: свіжі печериці очистити, зробити в середній частині гриба поглиблення, промити і обшпарити гарячою водою. Гриби кладуть на дно емальованої каструлі, ставлять на слабкий вогонь і доводять до кипіння, варять 3-4 хвилини. Потім каструлю знімають з вогню, виймають гриби в глибоку тарілку і в кожен гриб заливають майонез і кладуть по 1 ст. ложці свинячого фаршу. Зверху на фарш — нарізаний тонкими шматочками сир і знову змащують майонезом. Підготовлені таким чином гриби викладають на лист і ставлять у духовку. Гриби вважаються готовими, коли на сирі утворюється коричнева скоринка.