четверг, 10 ноября 2016 г.

Цвіль і гриби – порушення імунної системи

Одна з проблем сучасності є частинки, які ми вдихаємо з повітря або потрапляють в організм з їжею. Вони всюдисущі і здатні вторгатися наші тіла. Серед найбільш відомих паразитів є тип дріжджового грибка candida. Грибкові токсини – мікотоксини. Токсини є небезпечними. Мікотоксини можуть викликати різні токсичні реакції та різні захворювання від алергічних реакцій до формування раку. Latoxin (охратоксин) є одним з високо канцерогенних і токсичних для печінки мікотоксинів (паразитарні гриби). Вони мають фізіологічне і токсичну дію на вищі рослини. Велика частина населення вважає само собою зрозумілим вживання цвілі з варення, випити трохи кислий на поверхні компот, або вирізати шматок гнилого персика, мандарина або хліба і з’їсти. Ось тільки позбавлення від гниючої поверхні продукти недостатньо – ці гриби вже розселилися по всьому продукту. Ніколи не їжте цвіль разом з їжею! Такі продукти, безумовно, у відро для сміття, а не на стіл. Вплив цвілі на організм: Якщо людина споживає їжу з елементами розпаду і гнилі, гриби не діють явно, наприклад, як при інфікуванні сальмонельозом. Гриби виявляють себе у вигляді хронічних захворювань, таких як: ? пошкодження нирок ? Печінки ? погіршення потенції ? різні набряки ? рак ? руйнування імунної системи ? ослаблення серцевої діяльності ? порушення нервової системи Мікотоксини речовини без запаху і смаку, якщо людина їх з’їсть, то не помітите нічого. Тому, якщо ви бачите пошкодження продуктів , наприклад, помідори, перець, апельсини або хліб, вихід тільки один – викинути Найголовніше у збереженні вашої імунної системи – дотримуватися правил гарного харчування: їсти здорову свежею їжу – фрукти, овочі та продукти з високим вмістом волокна, які підтримують здоров’я нашого кишечника.