суббота, 12 ноября 2016 г.

Як приготувати торт Захер у мультиварці

Інгридієнти які потрібно для торту Захер: Для тіста знадобиться: • борошно -120 г; • цукор - 120 г; • вершкове масло - 120 г; • чорний шоколад - 120 г; • яйця - 6 шт. Для абрикосовою глазурі: • абрикосовий джем - 150 г; • лимонний сік - 1 ст.л. Для шоколадної глазурі: • чорний шоколад - 80 г; • вершкове масло - 60 г. Рецепт розрахований на 12 порцій, отже, як приготувати торт Захер в мультиварці Розламуємо шоколад на шматочки і розтоплюємо разом з вершковим маслом. Потім збиваємо жовтки з половиною цукру до густої піни. Додаємо шоколадну суміш і акуратно перемішуємо. Далі потрібно додати просіяне борошно, ще раз перемішати. Також портібно збити білки в пишну піну. Всипати цукор, збити до щільності і блиску. По частинах додати білки в тісто, щоразу обережно перемішуючи знизу вгору. Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом і присипаємо борошном. Додаємо тісто і готуємо в режимі «Випічка» 45 хвилин. Акуратно вийнямаємо бісквіт за допомогою підставки для пароварки. Остудити на решітці. Абрикосовий джем підігріваємо і протераємо через сито. Бісквіт розрізаємо навпіл і змащуємо половиною абрикосового джему, зверху накриваємо другим коржем. У джем який залишився додаємо сік лимона і перемішуємо. За допомогою кулінарної кісточкі змащуємо джемом увесь торт. На завершення розтоплюємо шоколад і масло для глазурі, покриваємо увесь торт торт. Ставимо в холодильник на кілька годин. Ось так легко готується смачний шоколодний торт Захер у мультиварці.