вторник, 8 ноября 2016 г.

Медовий кекс з грушею, шоколадом та горіхами

150-200 г груш 220 г борошна 125 мл води 100г цукру 70 мл олії 1 ст.л. меду 2/3 ч.л. розпушувача 30 г горіхів 25 г шоколаду гіркого Шоколад і горіхи дрібно порубати. Грушу порізати кубиками. У невеликій каструльці змішати воду, цукор, мед і олію, поставити на водяну баню на середній вогонь і варити помішуючи до повного розчинення цукру. Остудити. Зняти з вогню, додати дрібно порубані горіхи. У миску просіяти борошно з розпушувачем, додати шоколад. До борошна влити остуджену суміш, перемішати до однорідності, при потребі додати води або муки. Додати груші, перемішати. Форму змастити олією, перекласти в неї тісто і поставити приблизно на 35 хвилин у духовку, пекти при 180 градусів, готовність перевірити зубочисткою.