понедельник, 21 ноября 2016 г.

ЛАЗАНЬЯ В МУЛЬТИВАРЦІ

Смачну, ситну італійську страву лазанью без проблем можна приготувати в мультиварці. Пропонуємо вам рецепт, який обов’язково приживеться на вашій кухні і стане однією з улюблених страв для всієї сім’ї. Інгредієнти для лазаньї 1 кілограм фаршу (краще змішаного) 300 грамів твердого сиру 2 склянки молока готові листки лазаньї 1 морквина 1 цибулина 4 столові ложки томатної пасти 2 столові ложки оливкової олії 2 столові ложки вершкового масла 2 столові ложки борошна мускатний горіх мелений чорний перець сіль. Як приготувати лазанью в мультиварці Моркву помити і натерти на крупній тертці, цибулю почистити, промити і порізати дрібними шматочками. На сковорідці розігріти оливкову олію, додати подрібнену цибулю, постійно помішуючи, смажити близько 5 хвилин, додати моркву і фарш, перемішати і смажити ще 5 хвилин. Додати томатну пасту до моркви і цибулі, ретельно перемішати і зняти з вогню. Вершкове масло розтопити, додати молоко, просіяне борошно і ретельно перемішати до однорідної маси без грудочок, варити на маленькому вогні постійно помішуючи близько 10 хвилин. Коли соус почне гуснути, додати мускатний горіх і добре перемішати, зняти з плити. В чашу мультиварки влити трішки соусу, покласти листи для лазаньї. Для зручності їх можна розламати. На листки викласти трішки соусу, фарш з цибулею і морквою, потертий сир. У такий же спосіб викласти декілька шарів, але зверху обов’язково має бути натертий сир. У мультиварці обрати режим «випічка», час 30 хвилин. Після звукового сигналу лазанья в мультиварці готова.