суббота, 26 ноября 2016 г.

Готуємо домашні сосиски для дітей та дорослих.

Як відомо, діти дуже люблять сосиски, особливо, з кетчупом. Але магазинні сосиски містять велику кількість спецій і барвників. Та й взагалі, іноді ми не дуже впевнені, що там присутнє м’ясо. Краще готувати сосиски вдома, в такому випадку, ви точно знаєте, чим годуєте свою дитину. Інгредієнти: 1 кг курятини або телятини; 2 яйця; 100 мл молока; 1 ст. ложка крохмалю; сіль, приправи; часник, зелень за смаком. Приготування: М’ясо пропустити через м’ясорубку або змолоти у блендері. До фаршу додати яйце, молоко, крохмаль, сіль перець. Масу добре вимішати і «побити» як фарш на котлети. Руками викласти жменю фаршу на харчову плівку і щільно закрутити, надаючи форми ковбасок. Кінці зав’язати. Покласти сосиски у киплячу воду і варити 10 хвилин. Дістати, розгорнути і порізати на скибочки. Смакує сосиска як гарячою (з гарніром) так і охолодженою (до канапок). Сирі сосиски можна зберігати в морозильній камері і зварити пізніше, але час приготування в такому разі збільшити до 15 хвилин.