среда, 2 ноября 2016 г.

КОРИСТЬ ЯЄЧНОЇ ШКАРАЛУПИ.

Користь яєчної шкаралупи багато хто знає, що яєчна шкаралупа є джерелом природного кальцію, який просто необхідний для нашого організму. Звичайно, ми з продуктами отримуємо необхідний кальцій, але не всякий кальцій легко засвоюється організмом. А кальцій з яєчної шкаралупи майже повністю збігається зі складом кісток і зубів людини. Ось чому, вагітним жінкам дуже корисно поповнити кальцій в організмі за допомогою порошку з яєчної шкаралупи. Брак кальцію у жінки несприятливо позначається на самих пологах. Взагалі, виявляється, ми викидаємо те, що може принести нам велику користь. Корисно давати шкаралупу маленьким дітям у період росту кісток. Всі ми мріємо про красиве волоссі і нігті. І тут нам дуже допоможе яєчна шкаралупа. Її можна приймати для того, щоб позбавитися радіоактивних речовин. А порошок зі шкаралупи білого кольору відбілює білизну. Вживання яєчної шкаралупи допомагає боротися з карієсом, остеопорозом, проблемами з хребтом, кровоточивістю ясен, дратівливістю, алергієюю Яєчна шкаралупа допоможе при лікуванні опіків, проносі, гастриті, а також для подрібнення каменів у сечовому міхурі і нирках.