суббота, 12 ноября 2016 г.

"М'ясна "булка" по-американськи":

Інгредієнти: фарш яловичий - 500 г, хліб білий - 3-4 скибки, молоко - 100 мл, яйця курячі - 2 шт., сир твердий (тертий, пікантний) - 50 г грудинка копчена (бекон) - 100-150 г, петрушка - 1 пучок, Глазурування: кетчуп - 4 ст. ложки, гірчиця - 2 ст. ложки, цукор коричневий - 2 ст. ложки. Приготування: Для початку скибки хліба замочуємо на кілька хвилин у молоці. В фарш додаємо хліб разом з молоком, потертий сир, яйця, рублену петрушку, солимо та перчимо. Фарш ретельно вимішуємо. Форму, в якій буде запікатися булка, застеляємо пергаментним папером. Формуємо хлібець у вигляді батону. Готуємо глазурування — для цього змішуємо всі компоненти. Викладаємо на нашу булку тонко порізану грудинку, закриваємо її повністю. Далі гарно змащуємо верх булки 1/3 частиною соусу. Випікаємо при температурі 180 гр. 40 хв. Після того змащуємо булку ще 1/3 соуса і допікаємо ще 20-25 хвилин. Решта соусу, що залишився, подаємо з стравою.