пятница, 18 ноября 2016 г.

Знежирене молоко: в чому його небезпека

Люди, які вживають продукти, насичені тваринними жирами, такі як молоко та м'ясо, рідше хворіють на серцево-судинні захворювання. Висновок на користь харчів з високою жирністю зробили у своїй доповіді спеціалісти Британської асоціації суспільного здоров'я (Public Health Collaboration). Дієта з низьким складом жирів шкідлива — вона приводить лише до того, що кількість людей, які страждають від ожиріння, зростає. Продукти з достатньою кількістю жирів не роблять вас жирними", — каже професор Девід Хеслам, керівник Національного форуму ожиріння (National Obesity Forum). Дієтологи США підтверджують, що достатня кількість жиру необхідна у раціоні людини. Там проводили експеримент, коли впродовж трьох днів порівнювали стан здоров'я людей, які їдять продукти з низьким складом жиру та тих, хто харчувався традиційними молочними продуктами. Як результат, у перших знижувався рівень корисного холестерину, необхідного для роботи серця а у других — ні. Дієтологи зробили висновок, що повноцінні молочні продукти насичують краще. А почуття задоволеності приводить до того, що за день людина поїдає менше калорій.