суббота, 12 ноября 2016 г.

"Неймовірно смачна риба під соусом!":

інгредієнти: ● 3 великих картоплі (відварити в шкірці до готовності) ● 400 гр філе риби ● 100 гр сиру ● сіль, перець мелений за смаком Для соусу "бешамель": ● 100 гр вершкового масла ● 250 мл молока ● 1 ст. ложка борошна з гіркою ● 0,5 ч. ложки солі Приготування: 1 . Приготувати соус " бешамель " . Масло розтопити в сотейнику на маленькому вогні , помішуючи всипати борошно , проварити пів хвилини , потім ретельно заважаючи , тонкою цівкою влити молоко , додати сіль , довести суміш до кипіння , помішуючи варити 1 хвилину до загустіння , довго варити не потрібно , соус може придбати неприємний борошняної присмак. 2 . Філе порізати невеликими шматочками , скропити лимонним соком , трохи посолити , запанірувати в борошні і злегка обсмажити на розігрітій олії з двох сторін. 3 . Духовку розігріти на 200 градусів , невелику форму для запікання змастити вершковим маслом , на дно викласти шар картоплі очищеного і порізаного кружечками , трохи посолити , зверху викладаємо рибу , залити все соусом , посипати тертим сиром. Запікати до золотистого кольору.