понедельник, 21 ноября 2016 г.

«БИТЕ СКЛО»

Рецепт найпростішого торту, який прикрасить будь-який стіл. Він готується дуже легко, смачний та виглядає по-святковому! Інградієнти: Сметана:400-г; желатин:1-ст.л; желе (вишневе, персикова та ківі):3-пак; вода:100-мл; бісквітні тістечка:4-шт; цукор:70-г Спосіб приготування: Приготуйте желе згідно з вказівками на упаковці. В мене було: всипати вміст пакетика в 400 мл гарячої води, розхмішати, залити в форму та поставити в холодильник до застигання. Я обрала три різні кольори желе - червоний, оранжевий та зелений, щоб гарніше дивилось. Застигає воно близько трьох годин, при чому раджу заливити його в великі пласкі посудини, а не глибокі - так воно застигне швидше. Потім беремо желатин - в мене був швидкорозчинний. Додаємо його в гарячу воду та пермішуємо його допоки він повністю не розчиниться. Сметану збийте з цукром, але якщо у вас дуже густа сметана то збивати її довго не потрібно, інакше вона потім добре не застигне. Додайте в суміш розчинений желатин і добре перемішайте. Дістаньте з холодильника готове желе і поріжте його кубиками. Бісквітні тістечка поріжте кубиками ( можна купити, або спекти самому солодкий бісквітний корж і використати його). Візьміть велику миску, застеліть її харчовою плівкою і висипте туди кольорові кубики желе, бісквітні шматочки, залийте сметаною з желатином та перемішайте. І всю цю красу відправляйте в холодильник до застигання. Бажано наніч.А вже зарнку Ви дістанете з холодильника чудовий торт! Порада: Якщо Ви забули про харчову плівку або її просто не було під рукою - опустіть миску з тортом в гарячу воду і тоді він легко відстане від стінок миски і Ви зможете перемістити його на велику тацю!