пятница, 18 ноября 2016 г.

Варення з дині і банану

Інгредієнти: 1 кг. дині 2 банана 2 лимони 600 г. цукру Приготування: Диню очистити від шкірки і насіння і нарізати на невеликі кубики. Засипати диню цукром у мисці, і залишити на 10 годин. Видавити сік з одного лимона і додати його до дині. Поставте миску на вогонь, доведіть до кипіння і готуйте варення з дині на повільному вогні приблизно 30 хвилин, знімаючи піну. Другий лимон наріжте тонкими скибочками разом зі шкіркою. Банани очистить від шкірки і поріжте невеликими шматочками. Додайте банан і лимон у варення з дині, перемішайте і продовжуйте варити, поки маса не загусне. Готове варення з дині розкладіть до підготовлених стерильних банках і закатайте. Банки накрийте покривалом, дайте охолонути, а потім поставте в прохолодне місце для зберігання.