вторник, 29 ноября 2016 г.

Рулетики м'ясні до святкового столу.

Складові: Свиняче філе - 700 г. Гриби - 500 г. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Яйце куряче - 2 шт. Сир твердий - 150 г. Вершки - 1 стакан Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком Олія соняшникова - 40 м Приготування: 1.Начнемо приготування начинки з грибів і цибулі. Для цього на помірному вогні розігрійте сковороду з 2-3 ст. л. соняшникової олії. Очистіть цибулю і поріжте її на півкільцями, присмажуйте до золотистого відтінку. Не забувайте час від часу помішувати 2.Промийте і очистіть печериці, потім наріжте кубиками. Коли цибуля буде готова, додайте в сковороду нарізані гриби. Смажте все разом ще хвилин 10-15, періодично помішуючи. Гриби зменшаться в розмірі і пустять сік - коли він випарується, сковорідку можна знімати з плити 3.Висипте вміст сковороди в миску. Почистіть зварені яйця, поріжте їх і додайте сюди ж 4.Добавте тертий сир 5.Все перемішайте, додайте сіль і чорний перець за смаком. Начинка готова. Тепер приготуємо м'ясо. Поріжте свинину на шматки товщиною трохи менше 1 см. Кожен шматок посоліть з обох сторін і відбийте молотком для м'яса так, щоб він був досить тонким і великим для того, щоб завернути в нього начинку 6. На один кінець м'ясного шматка покладіть дві ст.л. начинки 7.Загніть м'ясо І загорніть в рулетик 8.Зафіксуйте за допомогою зубочисток або нитки 9.Розігрійте сковороду з олією на помірному вогні. Смажте м'ясні крученики з усіх боків, починаючи з боку, на яку припадає шов. Коли ця сторона досить прожарится, зубочистки можна вийняти - рулетик вже досить зафіксований 11.Готові крученики перекладайте зі сковороди в ємність для запікання. Додайте близько 1,5 склянки води 12.Полийте рулетики вершками 13.Посипте чорним меленим перцем і сіллю. Поставте в попередньо розігріту духовку. Запікайте при температурі 180 С близько 30 хв. Подавайте гарячим як основне блюдо з гарніром на ваш смак.