четверг, 27 октября 2016 г.

Смачний жульен в мультиварці

Інгредієнти: 300 г грибів 1 цибулина 300 г філе курячої грудки 200 мл вершків (15% жирності) 2 ст. л. твердого сиру 50 г вершкового масла 1 ст. л. борошна Спосіб приготування: 1. Масло розігрій в чаші в режимі «Випічка». 2. Курку наріж кубиками, цибулю півкільцями. 3. Заклади цибулю і курку в чашу і обсмажуй протягом 5 хвилин у режимі «Cake». 4. Додай гриби і закрий кришку. Готуй 10 хвилин. 5. Масло, що залишилося, збий з вершками, поступово додаючи борошно. 6. Відкрий кришку, влий соус і готуй протягом 30 хвилин.