четверг, 27 октября 2016 г.

ОРИГІНАЛЬНА ЗАКУСКА- ЦИБУЛЕВІ КІЛЬЦЯ, ПРИГОТОВАНІ В ДУХОВЦІ

Інгредієнти: 2 великі цибулини картопляні чіпси Для панірування: 2 ложки столові борошна половина чайної ложечки солі половина чайної ложечки чорного і червоного перцю Для кляру: 250 мл йогурту (без добавок і не солодкого) 2 сирих яйця 2-2.5 столові ложки пшеничного борошна Приготування: Цибулини чистимо, миємо, витираємо насухо і нарізаємо кільцями в 1 см завтовшки. У мисці змішуємо всі інгредієнти для панірування. В іншій мисці збиваємо вінчиком всі інгредієнти для кляру. Чіпси подрібнюємо в крихту. Духовку нагріваємо до 200 градусів. Застеляємо деко папером для випічки, змащуємо папір олією і ставимо порожнє деко в гарячу духовку хвилин на 7 або поки масло почне «шипіти», але не горіти. Поки нагрівається деко, всі кільця цибулі обвалюють в паніровці з борошна. Потім кожне колечко мачається в кляр, даємо трохи стекти зайвому тісту, обвалюємо у чіпсах і викладаємо на гаряче деко. Викладаємо так, щоб кільця не торкалися одне одного. Випікаємо 6-8 хвилин при 200 градусах, потім, якщо необхідно, кільця перевертаємо і запікаємо іншу сторону. Поки цибулеві кільця гарячі, можна їх трохи посолити, додати приправ або подати з будь-яким соусом. Наприклад, можна простий йогурт змішати з улюбленими спеціями і зеленню - просто і смачно.