среда, 26 октября 2016 г.

Запіканка з цвітної капусти для дітей з вершковим соусом

Інгредієнти: 400 г цвітної капусти, 200 г броколі, зелень, 2 яйця, 250 мл 30% вершків, 200 г твердого сиру, 1 ч. ложка рослинної олії, спеції за смаком, сіль за смаком. Спосіб приготування: Цвітну капусту і броколі розділи на суцвіття і відвари в підсоленій воді 15 хвилин до готовності. Потім дістань овочі і дай стекти воді. Запіканка з цвітної капусти для дітей вийде більш смачною і ніжною за консистенцією, якщо овочі подрібнити блендером до стану пюре. Сир потри на крупній тертці. Збий вінчиком яйця з сіллю, додай вершки, частину тертого сиру і улюблені спеції. В форму для запікання, змащену олією, виклади броколі і цвітну капусту, залий вершковим соусом і посип рештою сиру. Запіканка з цвітної капусти для дітей готується в розігрітій до 200°С духовці приблизно 30 хвилин до появи золотистої скоринки. Подавай запіканку гарячою, прикрасивши зеленню.