пятница, 28 октября 2016 г.

М'ясний пиріг з капустою і грибами

- М'ясо яловичина - 500 г. - Гриби - 1 кг - Капуста - 0,5 середнього качана - Цибуля - 2 середні - Морква - 1 середня - Яйця - 2 шт - Рис - 1 склянка - Томатна паста - 1 ст ложка - Молоко - 0,5 літра - Дріжджі - 30 г. - Борошно - 1 кг - Зелень - за смаком Що робити: Крок 1 Варимо яловичину до повної готовності, так само до готовності варимо рис і яйця. Крок 2 Варену яловичину ріжемо на кубики і пропускаємо через м'ясорубку разом з вареним рисом, яйцями і зеленню. Готовий фарш солимо і перчимо за смаком. Крок 3 Дрібно нарізаємо капусту, моркву трьом на тертці, тушкуємо на сковорідці в рослинному маслі з додаванням томатної пасти і не великим кол -во води до повної готовності. Так само солимо і перчимо за смаком. Крок 4 Гриби промиваємо і варимо 15 хв потім дрібно нарізаємо і смажимо на вершковому маслі до готовності. Крок 5 М'ясо пропущене через м'ясорубку з яйцем і рисом, капусту тушковану з морквою і смажені гриби замішайте разом, що б вийшов один загальний склад. Крок 6 Готуємо тісто, в 0,5 літра молока додаємо дріжджі, потім повільно помішуючи засипаємо борошно. Готове тісто вкутуємо в ковдру і ставимо в тепле місце на 3 години. У перебігу цього часу 2-3 рази потрібно відкривати кришку на не тривалий час що б тісто осіло. Крок 7 Ділимо готове тісто на 2 частини, першу частину викладаємо в нашу форму для пирога, потім на тісто укладається вся наша начинка звірку накривається другим шаром тіста. Поверхня тесту змастіть яєчним жовтком. Крок 8 Випікається пиріг у духовці при температурі 180 градусів протягом 1 години.