воскресенье, 30 октября 2016 г.

Готуємо брауні-попси

Інгредієнти: шоколад темний – 150 г масло вершкове – 120 г какао-порошок – 40 г борошно – 30 г яйця – 2 шт. цукор – 130 г розпушувач тіста – ½ ч. ложки сіль – 1 щіпка палички – 12 шт. декор Спосіб приготування: Какао, борошно і розпушувач просійте в миску, додайте цукор та сіль, все добре змішайте вінчиком. Масло наріжте кубиками, шоколад поламайте на шматочки. Складіть масло і шоколад у вогнетривку миску і розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі на низькій потужності. Додайте в розтоплену суміш сухі інгредієнти і перемішайте до отримання гладкої однорідної маси. Яйця збийте виделкою або вінчиком і влийте в шоколадну масу. Духовку розігрійте до температури 180 градусів. Форму застеліть папером для випічки.Перелийте тісто в форму, поставте в духовку і випікайте 15-18 хвилин. Поверхня бісквіта може злегка потріскатися, але всередині він повинен залишитися м’яким.Дістаньте форму з духовки і остудіть бісквіт. Потім вийміть його з форми і наріжте на квадратики. Шоколад розтопіть, покрийте ним брауні, вставте палички і прикрасьте декором. Джерело