вторник, 25 октября 2016 г.

Сирний суп-пюре

Інгредієнти: • Сир плавлений — 200 г • Картопля (середня) — 4 шт. • Морква (маленька) — 1 шт. • Цибуля ріпчаста (маленька) — 1 шт. • Часник — 1 зуб. • Лавровий лист — 1 шт. • Вершкове масло — 20 г • Сіль (за смаком) — 2 г • Часник — 1 зуб. • Хліб білий — 4 кус. • Вода — 1 л Спосіб приготування: Картоплю нарізати дрібними кубиками й викласти в киплячу воду. Коли картопля закипить, додати порізаний кубиками плавлений сир. Варити до готовності картоплі. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно нарізати, все обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору. Коли звариться картопля, додати обсмажені цибулю і моркву, лавровий лист. Варити 5 хвилин.