пятница, 28 октября 2016 г.

МЛИНЦЕВІ СЮРПРИЗИКИ

Інгредієнти: Для тонких млинчиків: Борошно пшеничне 2 ст. Яйця курячі 3 шт. Сіль 1 щіпка Молоко 2.5 ст. Цукор 1 ст. л. Олія соняшникова рафінована 2 ст. л. Для начинки: Куряча грудка 1 шт. Сир твердий 200 г Шинка 200 г Масло вершкове 20 г. Для зв'язування: Цибуля зелена 1 пучок. Спосіб приготування: Вам знадобляться яйця, молоко, борошно, куряча грудка, шинка, сир, зелена цибуля (для зв'язування мішечків). Яєчні жовтки відокремити від білків. Розмішайте жовтки з 0,5 склянки молока, сіллю й цукром. Не припиняючи перемішування, всипте поступово борошно. Потім влийте олію і поступово уведіть в тісто 2 склянки молока. Ретельно перемішайте, щоб не було грудок. Білки збийте до утворення пишною білої піни. Введіть білкову піну в основну масу тіста і обережно перемішайте. Посмажте млинці на розпеченій сковороді змащеній олією або смальцем. Куряче філе відваріть в злегка підсоленій воді. Дрібно поріжте куряче філе. Шинку нарізати невеликими шматочками. Сир натріть на дрібній тертці. Змішайте курку, шинку і сир. У центр млинця покладіть начинку і маленький шматочок вершкового масла. Підніміть края млинця вгору і зробіть «мішечок». Зав'яжіть «мішечок» зеленою цибулею. (Простіше зав'язувати удвох). Перекладіть млинці на змащене маслом деко. Розігрійте духовку до 180 °С. Запікайте млинці протягом 7-8 хвилин. Подавайте гарячим.