среда, 14 сентября 2016 г.

Червоний буряк виведе з організму шлаки і почистить кров від холестерину


Спершу варто перевірити за допомогою бурякового соку ступінь зашлакованості вашого кишечника і печінки.


Про корисну дію червоного буряка на організм відомо давно. Це чудова мітла для очистки організму від токсинів та продуктів розпаду життєдіяльності патогенної мікрофлори, а ще важливо те, що він розчиняє холестеринові бляшки та зміцнює судини.

Буряковий сік

У першу чергу, можете перевірити за допомогою бурякового соку ступінь зашлакованості вашого кишечника і печінки. Досить випити 2 столові ложки відстояного протягом двох годин бурякового соку і перевірити колір сечі після його прийому. Якщо сеча стала червоного відтінку, значить, печінка і кишечник не справляються з очисними функціями, а продукти розпаду потрапляють в кров, отруюючи весь організм.

Беручи буряковий сік по півсклянки тричі на день, можна чудово почистити кров від токсинів і продуктів розпаду життєдіяльності патогенної мікрофлори. При цьому зміцняться стінки судин, будуть розчинятися холестеринові бляшки і виводитися з крові.

Бурякова макуха

Червоний буряк, як мітла, вичищає все шкідливе з організму. Для ефективного очищення слід використовувати бурякову макуху (віджимки). Одноразово приймайте 3 ст. ложки макухи. Приготувати її можна так: очистіть буряк і натріть на дрібній тертці. Сік відіжміть, а з макухи накатайте кульки розміром з квасолину, і просушіть їх. Приймайте за півгодини до їди, не розжовуючи і нічим не запиваючи. Вживати ці кульки можна до 5 днів з моменту їх приготування. Курс прийому - 5 днів.

Буряковий квас

Дуже благотворно діє на організм двомісячний курс прийому бурякового квасу. При цьому відновлюється холестериново-жировий обмін, зміцнюються судини, відбувається очищення кишечника, відновлюється пам'ять, голова стає ясною, йде зайвий жир. Для його приготування візьміть 1 кг буряка, помийте, очистіть і поріжте шматочками. Потім все складіть в трилітрову банку. Додайте 100 г цукрового піску і 2 г солі, окраєць житнього хліба і залийте теплою водою. Витримайте в теплому місці три дні. Пийте по півсклянки за 30 хвилин до їжі протягом 2-х місяців