пятница, 19 августа 2016 г.

Гарбузовий манник



Інгредієнти для приготування: Гарбузовий манник

гарбуз (тертий на дрібній тертці) - 2 склянки,
кефір - 250 мл,
цукор - 1,5 склянки,
манна крупа - 1,5 склянки,
розпушувач тіста - 1,5 ч. ложки,
лимон - 1 шт.,
вода - 0,5 склянки,
кокосова стружка - 40 г.
Як приготувати Гарбузовий манник

Гарбуз натріть на дрібній тертці і змішайте з 0,5 склянки цукру, манкою, розпушувачем, кефіром і лимонною цедрою. Швидко перемішайте.
Викладіть тісто у форму, змащену олією. Випікайте в розігрітій до 180 °С духовці 40-45 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою.
Приготуйте сироп. Змішайте воду, 1 склянка цукру і лимонний сік, доведіть до кипіння і варіть 3 хвилини, остудіть. Готовий пиріг залийте гарячим сиропом і посипте кокосовою стружкою.