понедельник, 8 августа 2016 г.

“Шахматний сирник.”


Тісто:
5ст.лож.олії,
5 ст.лож.води ,
1 ст.цукру,
2-3 ст.лож.какао.
Це все заварити,коли охолоне,додати 5 жовтків,1 ст.муки,1 пач.порошку до печива,взбиті білки.
Виливаємо все тісто у форму,пекти до готовності.Коли охолоне розрізаємо корж на сім смужок.

Сир:Більше двох кг сиру,перемолоти+цукор до смаку,5 жовтків(білки окремо взбити),масло,ванільний цукор.

Викладаємо у форму спочатку чотири смужки,між ними сир,тоді другий шар навпаки, три смужки на сир і знову все заповнюємо сиром,всі щілини.
Пекти все разом до 40-50хв.
Джерело