воскресенье, 17 июля 2016 г.

Ліниві вареники з аличею



-сир кисломолочний: 400 г.
-манна крупа: 2 ст. ложки
-яйце: 1 шт.
-солодка алича: 200 г
-цукор, сіль, ванілін: за смаком

Готуємо так:
Сир розтерти виделкою, перемішати з яйцем, цукром, сіллю та ваніліном . Додати манну крупу, перемішати. Аличу почистити від кісточок.

Брати по 1 ст. ложці тіста, класти в середину аличу, заліпити краї , формуючи кулю.
Ліниві вареники зварити, полити сметаною за бажанням.

* Замість аличі можна використовувати вишні чи маленькі сливи.

* Щоб тісто не прилипало до рук, обмакніть руки в борошно.