воскресенье, 17 июля 2016 г.

Пиріг з абрикосами і шоколадом



Інгредієнти:
1,5 скл. борошна
4 яйця
200 г масла
3/4 скл. цукру
1 ч. л. порошку до печива
16 г ванільного цукру
50 г родзинок
100 г чорного шоколаду
4-5 ст. л. кокосової стружки
абрикоси/в оригіналі-три яблука/.

Яйця збити з цукром, додати /перемішати або збити міксером на найнижчій швидкості/ борошно перемішане з порошком до печива, розтоплене і охолоджене масло.

Дно роз'ємної форми 24 см. в діаметрі змастити маслом, вилити половину тіста.
На тісто виложити:порізані абрикоси, поламаний на малі шматочки шоколад, родзинки, 2 ст. л.кокосової стружки і вилити решту тіста. Зверху посипати рештою стружки.

Пекти при температурі 175 градусів - 40хвилин.

Рекомендую подавати на стіл пиріг охолодженим.