Грушевий пиріг



Інгредієнти для тіста
250гр. сиру
3ч.л. розпушувача
7ст.л. рослинного масла
2/3стакана цукру
3стакана борошна

Інгредієнти для начинки
4шт. груш
1ст.л. коньяку
3ч.л. сухого ванільного пудингу
1пачка ванільного цукру
1шт. жовток (для змащування верху)

Спосіб приготування
Сир, цукор, молоко і рослинне масло змішати в мисці, гарненько розтерти. Борошно змішати з розпушувачем і порціями всипати в сирну суміш. Замісити тісто. Воно не має липнути до рук.

Сформувати з тіста кулю, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник. Груші нарізати кубиками, злегка обсмажити на сухій сковороді, додати цукор (за смаком), ванільний цукор і коньяк, смажити 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Додати ванільний пудинг, гарненько перемішати до загустіння.

Начинку повністю остудити! Тісто розділити на 2 рівні частини. Розкотати 2 кола. На середину одного кола викласти начинку.

Накрити другим колом, гарненько притиснути краї. Зробити надрізи по колу. Повертаючи пелюстки, викласти їх по колу, злегка притискаючи.

Змастити пиріг жовтком. Випікати приблизно 40 хвилин.
Грушевий пиріг Грушевий пиріг Reviewed by Марія Тороус on 4:26:00 Rating: 5